Informatie

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op fysiotherapie voor kinderen. Met veel plezier heb ik hiervoor meerdere specialisaties en verdiepingscursussen gevolgd. Een bijzondere specialisatie die in de praktijk wordt toegepast is sensorische integratie. Hiernaast behandel ik volwassenen, gemiddeld 3 dagdelen per week. Mijn doelstelling is kwalitatief een goede fysiotherapeutische zorg te geven, waarbij voor mij de mens in zijn geheel voorop staat en niet alleen zijn klachten.

Om deze doelstelling waar te maken verdiep ik mij continu in de nieuwste ontwikkelingen en blijf ik mij bijscholen. Zo heb ik mij in 2011 gespecialiseerd in het Mulligan Concept.

Samenwerken met collega’s en andere disciplines wordt door mij gezien als kwaliteitsverbetering van zorg voor de patiënt. Ik heb o.a. zitting in een multidisciplinair team; samenwerkende kindertherapeuten Rosmalen.

Hiernaast werk ik direct samen met osteopathie Achten, consultatiebureau artsen, jeugdartsen, huisartsen, revalidatie artsen en specialisten.